Työluvat.fi
Työluvat.fi
Työluvat.fi ohjelmisto tarjoaa kaikki työluvat samasta pilvipalvelusta.
Paloviita Pauli
Toimitusjohtaja
Power Instruments Oy
email
Sähköposti
phone
+358503562892
Ota yhteyttä!
Minkälaista palvelua tai suunnitteluapua tarvitsette?
Olen lukenut ja hyväksyn palvelun tietosuojaselosteen
tl;dr Yhteystietoja saatetaan käyttää yhteydenottoa varten.
* merkityt kentät ovat pakollisia täyttää
Työluvat.fi
Wanha lupa
Työmiehet portilla ja paperit levällään jossain? Hyväksyntä puuttuu? Missä valvoja luuraa? Mikä venttiili piti sulkea? Sammutin vai vesiletku? Vai molemmat? Missä on sokeointikartta? Miten toimitaan hätätilanteessa?

Mitä lupia urakoitsija tarvitsee yleisluvan lisäksi? Tuli, säiliö ja/tai nostolupa? Kuka ne kirjoitti ja hyväksyi? Hukka paperin periköön!
Työlupa 2.0
Työlupa 2.0
Kehitämme tuotetta työlupien luomiseen, hallintaan ja arkistointiin. Palvelumme seuraa työluvan elinkaarta luvan luomisesta itse työn loppuun saattamiseen. Työlupaan voidaan määrittää turvaehtoja, minkä täyttyessä työn saa aloittaa. Työhön liittyvät henkilöt tiedostavat kuittauksellaan asetetut ehdot ja tästä jää merkintä lupaketjuun.
TIEDOTUS
Kun lupa on valmis ja työ odottaa aloitusta, kaikki osapuolet ovat jo tietoisia työohjeista, tiloista ja tarvittavista laitteista sekä turvavälineistä. Urakoitsijaa ei tarvitse alusta asti ohjeistaa työn vaiheista siinä vaiheessa kun työ pitäisi jo aloittaa.
JÄLJITETTÄVYYS
Työluvat.fi mahdollistaa jäljitettävyyden mikäli on syytä palata tutkimaan tarkemmin lupaan liittyviä turvallisuustekijöitä ja hyväksymiskriteerejä.
Luvasta valmiiksi työksi
Luvasta muodostuu järjestelmään työsuorite joka voi olla odottamassa aloitusta, käynnissä, valmis tai keskeneräinen.

Työn aloituksessa ja suorituksessa edetään luvan muodostuksen yhteydessä asetettujen turvaehtojen mukaisesti. Urakoitsija ja työn tilaajan vastuuhenkilö sitoutuvat noudattamaan ehtoja kuittaamalla työn alkavaksi mistä jää jälleen merkintä lupaketjuun.

Työluvan loppuessa työstä voidaan muodostaa tarvittaessa jatkolupa, ja valmistuneita työsuoritteita voidaan käyttää pohjana tulevaisuudessa uusien työlupien muodostukseen.
Luvasta valmiiksi työksi
Luvat kulkevat mukanasi
Luvat kulkevat mukanasi
Työlupien muodostus, hyväksynnät ja kuittaukset onnistuvat juuri sillä laitteella mikä sinulla on mukanasi kun olet kentällä työkohteen äärellä valvomassa työtä tai valmistelemassa kohdetta työtä varten.

Vastaavasti urakoitsija voi omasta käyttöliittymästään hoitaa lupaan ja työhön liittyvät merkinnät työkohteessa ja saavuttaessa paikalle.
Seuraa töiden edistymistä
Kaikki työluvista alkavat, käynnissä olevat, keskeneräiseksi jääneet ja valmiit työt ovat näkyvillä ohjelmiston ilmoitustaululla. Näet silmäyksellä kuka on tekemässä mitä ja missä sekä minkä tyyppinen työ on kyseessä.

Töiden seuraaminen onnistuu juuri sillä laitteella mikä sinulla on mukana - niin suurella näytöllä seinällä kuin puhelimellakin.
Voit vaikuttaa kehitykseen!
Voit vaikuttaa kehitykseen!
Olemme kiinnostuneita kuulemaan mietteitä työlupiin liittyvistä käytännöistä.

Ota yhteyttä ja kerro lyhyesti kuka olette ja missä vaikutatte, niin tulemme keskustelemaan asiasta kanssanne.
Oli ongelmasi pieni tai suuri niin ratkaistaan se yhdessä!
Power Instruments Oy
Tietosuojaseloste
Tietosuojaseloste, versio 2.0
Päivitetty 24.08.2018
Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot
Käsiteltävien tietojen rekisterinpitäjänä toimii:
Power Instruments Oy (Y-tunnus: 0849694-4)
Karjarannantie 31
28100 Pori
Power Instruments Oy phone
+358 2633 4315
Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme:
Tiivistelmä
Kukin asiakas (käyttäjä) on tietosuoja-asetuksessa määritetty rekisteröity henkilö. Keräämämme tiedot jaetaan käyttäjän antamiin sekä analytiikan avulla johdettuihin tietoihin.

Käytämme tietoja:
  • Asiakkaan tavoittamiseen
  • Kävijämäärien seurantaan
Mitä tietoja asiakkaasta kerätään?
Rekisteröidyn itsensä antamat henkilötiedot:
  • Yhteystiedot (nimi, yritys, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja viesti)
  • Lokitiedot palvelun käyttämisen aikana sisältäen käyttäjän IP-osoitteen
  • Powerinstruments.fi -sivustolla vierailusta johdetut anonymisoidut analytiikkatiedot (Google Analytics -ohjelmisto)
Miksi tietoja kerätään?
Henkilötietoja käytetään:
  • Asiakkaan tavoittamiseen
Tietoja käsitellään asiakkaan ja Power Instruments Oy:n väliseen asiakassuhteeseen ja Powerinstruments.fi palvelun käyttöön perustuen.
Miten henkilötiedot suojataan?
Henkilötiedot ovat suojattu asiattomalta pääsyltä ja laittomalta käsittelyltä sekä luovutukselta. Tietojen eheys ja saavutettavuus varmistetaan säännöllisellä varmuuskopioinnilla Power Instruments Oy:n omilla palvelimilla.

Power Instruments Oy säilyttää asiakastietoja Suomessa (asiakkaan yhteystiedot ja laskutustiedot). Tietojen säilytykseen käytetyt palvelinresurssit ovat suojattu tietomurtoja vastaan. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.
Kuka käsittelee henkilötietojani?
Asiakastietoihin on pääsy vain Power Instruments Oy:n omilla työntekijöillä.
Henkilötietojen säilyttämisaika
Säilytämme yhteydenotossa tallennetut tiedot toistaiseksi. Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tiedot nähtäväksi ja pyytää poistamaan ne.
Rekisteröidyn oikeudet
Asiakkaalla on oikeus:
  • Pyytää Power Instruments Oy:ltä yhteydenotosta tallentuneet tiedot (Nimi, Yritys, Sähköpostiosoite, Puhelinnumero ja muu viestin sisältö)
  • Pyytää Power Instruments Oy:tä poistamaan yhteydenottoon liittyvät tiedot
Asiakaspalvelumme vastaa oikeuksiasi käyttämistä koskeviin pyyntöihin. Huomaa että pyynnön tulee olla riittävän yksilöity, jotta henkilöllisyys voidaan varmentaa.
Käsittelyn puutteista tai lainvastaisuudesta on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.
Luovutetaanko henkilötietoja kolmansille osapuolille?
Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Powerinstruments.fi sivun vierailut tallentuvat anonymisoituna analytiikkatietona Google Analytics -palveluun.
Googlen tietosuojasta löytyy lisätietoa osoitteesta:
Google Analytics -seurannan ohittamiseksi voit käyttää erillistä selainlaajennosta josta lisätietoa osoitteesta:
Sivuston käyttämät keksit ja paikallisvarasto
Sivusto käyttää keksejä ja selaimen paikallista varastoa Google Analytics (GA) -palvelun toiminnan mahdollistamiseksi. Voit estää GA -seurannan ylläolevan ohjeen avulla. GA-keksien lisäksi selaimen paikalliseen varastoon tallennetaan tieto keksien käytön kuittauksesta.
Tietosuojaselosteen muutokset
Power Instruments Oy pidättää itsellään oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta mikäli tarve siihen tulee palvelun kehittämisen tai lainsäädännön kautta. Mikäli muutos tietosuojaan on merkittävä, siitä ilmoitetaan erikseen käyttäen asiakkaasta tallennettuja yhteystietoja (kts. kappale "Mitä tietoja asiakkaasta kerätään?").
Mistä voin kysyä lisää?
Asiakaspalvelumme vastaa palvelun käyttöön, markkinointiin ja tietosuojaan liittyviin kysymyksiin: