Power Instruments Oy
Automaatio-, sähkö- ja mekaniikkasuunnittelun palvelut kokonaistoimituksena
Ota yhteyttä!
Minkälaista palvelua tai suunnitteluapua tarvitsette?
Olen lukenut ja hyväksyn palvelun tietosuojaselosteen
tl;dr Yhteystietoja saatetaan käyttää yhteydenottoa varten.
* merkityt kentät ovat pakollisia täyttää
PI PALVELUT
Automaatio ja mekaniikka
Suunnittelemme ja toteutamme automaation joko kokonais- tai osatoimituksina asiakkaan tarpeisiin. Tyypillisiä kohteita ovat erilaiset tuotannon koneet, linjat ja robottisolut. Automaatioratkaisuun sisältyy kaikki tarvittava ohjelmointityö kohteen tuotantokäyttöä varten. Power Instruments Oy on toteuttanut mm. Valmet Automotiven kokoamislinjaston automaatio-ohjelmoinnin Uudenkaupungin autotehtaalla.
AUTOMAATIOPÄIVITYKSEN AIKA?
Modernisoimme ja diagnosoimme nykyisiä automaatioratkaisuja. Jos linjaston suorituskyky ei ole halutulla tasolla, tai se ei toimi lainkaan, selvitämme siihen syyn ja teemme korjaukset logiikkaohjaukseen.
KONE- JA LAITESUUNNITTELU
Tarjoamme yksityiskohtaisiin asiakastarpeisiin koneet ja laitteet omana suunnitteluna tai kokonaistoimituksena. CAD-Suunnittelun täydennämme tarvittavilla simuloinneilla, lujuuslaskennalla ja visualisoinnilla.
LIITTYVÄT OHJELMISTOT
Ratkaisumme mahdollistaa tuotantoprosessin tilan seuraamisen, hallinnan ja jäljitettävyyden LINFO-palvelussa.
format_quote Jos valmista tuotetta ei ole suoraan toimitettavana, tuotamme sellaisen omana suunnitteluna sisältäen simuloinnin, tarvittavan lujuuslaskennan ja visualisoinnit SolidWorks-ohjelmistolla. Itse kone tai laite valmistetaan kotimaisessa konepajassa. Laitteisto voidaan toimittaa kokonaistoimituksena johon kuuluu meidän toimesta myös asennus- ja sähkötyöt, automaatio-ohjelmointi ja tarvittavat käyttötestaukset ennen tuotantoon viemistä.
Sähkösuunnittelu
Teemme sähkösuunnittelua ja toteutamme ratkaisut teollisuuden tarpeisiin usealle toimialalle. Kohteiden koko vaihtelee pienistä automaatiojärjestelmistä voimalaitosympäristöihin. Power Instruments Oy:lla on S1-luokan sähköurakointioikeudet.

Power Instruments Oy on Teollisuuden Voima Oyj:n alihankkija osallistuen Olkiluoto 1 ja 2 laitosten vuosirevisioihin ja lisäksi vaativampaan sähkösuunnitteluun esim. taajuusmuuttajien parametrisoinnissa ja testauksessa.
Unohtamatta käyttökelpoisia energialähteitä
Olemme erikoistuneet yhteistyökumppaneidemme kanssa energian ja muiden hyödykkeiden käytön optimointi- ja talteenottoprojekteihin. Teemme selvitys- ja suunnittelutyöt lämmön talteenoton (LTO) mahdollisuudesta teollisuusprosessin jälkituotteista, kuten jätevedestä.

Teollisuusprosessissa tuotettu hukkalämpö voidaan esimerkiksi johtaa uudelleen käytettäväksi kiinteistön lämmityksessä. Tällöin lämmönkeräys automatisoidaan toimimaan osana nykyistä lämmitysjärjestelmää.
Konsultointi ja edunvalvonta
Teemme monen vuosikymmenen kokemuksella automaatio- ja sähköalan edunvalvonta- sekä konsultointitehtäviä. Varmistamme, että sähkötyöt hoidetaan oikein ja asiakkaan etujen mukaisesti.

Power Instruments Oy on hoitanut asiakkaan edunvalvonnan ja asennustestauksen sähkötöiden osalta mm. 2020 valmistuneessa Porin Aittaluodon voimalaitoksessa.
VARMENNUS- JA MÄÄRÄAIKAISTARKASTUKSET
Suoritamme varmennus- ja määräaikaistarkastuksia 1. ja 2. luokan sähkölaitteistoille Satakunnan ja Pirkanmaan alueella sekä sopimuksen mukaan koko Suomessa. www.varmennustarkastus.fi
Palveluksessanne
Pauli
Paloviita
Toimitusjohtaja
email
Sähköposti
phone
+358503562892

Automaatio, sähkö, konsultointi
Petteri
Reunamo
Projekti-insinööri
email
Sähköposti
phone
+358503562027

Automaatio, mekaniikka
Kai
Aarola
Projekti-insinööri
email
Sähköposti
phone
+358408330173

Automaatio, sähkö, konsultointi
Oli ongelmasi pieni tai suuri niin ratkaistaan se yhdessä!
Power Instruments Oy
Tietosuojaseloste
Tietosuojaseloste, versio 2.0
Päivitetty 24.08.2018
Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot
Käsiteltävien tietojen rekisterinpitäjänä toimii:
Power Instruments Oy (Y-tunnus: 0849694-4)
Karjarannantie 31
28100 Pori
Power Instruments Oy phone
+358 2633 4315
Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme:
Tiivistelmä
Kukin asiakas (käyttäjä) on tietosuoja-asetuksessa määritetty rekisteröity henkilö. Keräämämme tiedot jaetaan käyttäjän antamiin sekä analytiikan avulla johdettuihin tietoihin.

Käytämme tietoja:
  • Asiakkaan tavoittamiseen
  • Kävijämäärien seurantaan
Mitä tietoja asiakkaasta kerätään?
Rekisteröidyn itsensä antamat henkilötiedot:
  • Yhteystiedot (nimi, yritys, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja viesti)
  • Lokitiedot palvelun käyttämisen aikana sisältäen käyttäjän IP-osoitteen
  • Powerinstruments.fi -sivustolla vierailusta johdetut anonymisoidut analytiikkatiedot (Google Analytics -ohjelmisto)
Miksi tietoja kerätään?
Henkilötietoja käytetään:
  • Asiakkaan tavoittamiseen
Tietoja käsitellään asiakkaan ja Power Instruments Oy:n väliseen asiakassuhteeseen ja Powerinstruments.fi palvelun käyttöön perustuen.
Miten henkilötiedot suojataan?
Henkilötiedot ovat suojattu asiattomalta pääsyltä ja laittomalta käsittelyltä sekä luovutukselta. Tietojen eheys ja saavutettavuus varmistetaan säännöllisellä varmuuskopioinnilla Power Instruments Oy:n omilla palvelimilla.

Power Instruments Oy säilyttää asiakastietoja Suomessa (asiakkaan yhteystiedot ja laskutustiedot). Tietojen säilytykseen käytetyt palvelinresurssit ovat suojattu tietomurtoja vastaan. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.
Kuka käsittelee henkilötietojani?
Asiakastietoihin on pääsy vain Power Instruments Oy:n omilla työntekijöillä.
Henkilötietojen säilyttämisaika
Säilytämme yhteydenotossa tallennetut tiedot toistaiseksi. Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tiedot nähtäväksi ja pyytää poistamaan ne.
Rekisteröidyn oikeudet
Asiakkaalla on oikeus:
  • Pyytää Power Instruments Oy:ltä yhteydenotosta tallentuneet tiedot (Nimi, Yritys, Sähköpostiosoite, Puhelinnumero ja muu viestin sisältö)
  • Pyytää Power Instruments Oy:tä poistamaan yhteydenottoon liittyvät tiedot
Asiakaspalvelumme vastaa oikeuksiasi käyttämistä koskeviin pyyntöihin. Huomaa että pyynnön tulee olla riittävän yksilöity, jotta henkilöllisyys voidaan varmentaa.
Käsittelyn puutteista tai lainvastaisuudesta on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.
Luovutetaanko henkilötietoja kolmansille osapuolille?
Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Powerinstruments.fi sivun vierailut tallentuvat anonymisoituna analytiikkatietona Google Analytics -palveluun.
Googlen tietosuojasta löytyy lisätietoa osoitteesta:
Google Analytics -seurannan ohittamiseksi voit käyttää erillistä selainlaajennosta josta lisätietoa osoitteesta:
Sivuston käyttämät keksit ja paikallisvarasto
Sivusto käyttää keksejä ja selaimen paikallista varastoa Google Analytics (GA) -palvelun toiminnan mahdollistamiseksi. Voit estää GA -seurannan ylläolevan ohjeen avulla. GA-keksien lisäksi selaimen paikalliseen varastoon tallennetaan tieto keksien käytön kuittauksesta.
Tietosuojaselosteen muutokset
Power Instruments Oy pidättää itsellään oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta mikäli tarve siihen tulee palvelun kehittämisen tai lainsäädännön kautta. Mikäli muutos tietosuojaan on merkittävä, siitä ilmoitetaan erikseen käyttäen asiakkaasta tallennettuja yhteystietoja (kts. kappale "Mitä tietoja asiakkaasta kerätään?").
Mistä voin kysyä lisää?
Asiakaspalvelumme vastaa palvelun käyttöön, markkinointiin ja tietosuojaan liittyviin kysymyksiin: