Power Instruments Oy
Laitteistoista riippumattomat ohjelmistot teollisuuteen
Ota yhteyttä!
Minkälaista palvelua tai suunnitteluapua tarvitsette?
Olen lukenut ja hyväksyn palvelun tietosuojaselosteen
tl;dr Yhteystietoja saatetaan käyttää yhteydenottoa varten.
* merkityt kentät ovat pakollisia täyttää
PI OHJELMISTOT
Logiikka ja valvonta
Logiikka- ja valvontajärjestelmiä toteutamme kaikilla merkittävimmistä PLC merkeistä, kuten ABB, Mitsubishi, Omron, Schneider Electric / Modicon ja Siemens.
LINFO-Tiedonkeruu
LINFO-tiedonkeruujärjestelmämme keskustelee logiikkaohjattujen (PLC) automaatiojärjestelmien ja muiden tuotantotiloissa olevien mittauslaitteiden ja antureiden kanssa. Tarkoituksena on tallentaa kaikki saatavilla oleva tuotantotieto tuotantovaiheittain ja jalostaa se asiakkaan tarvitsemaan esitysmuotoon.
LYHYEN AIKAVÄLIN HYÖDYT
 • Tuotannon jäljitettävyys - Mistä panoseristä saatiin mikäkin vaihe- ja lopputuote?
 • Tieto automaatiojärjestelmän tilasta
 • Optimoinnin kohdistus oikeisiin tuotantovaiheisiin
 • Sisäisen tiedotus tuotannon etenemisestä
PITKÄN AIKAVÄLIN HYÖTY
 • Oikeiden parametrien laskenta prosessin säädössä (AI)
 • Tuotanto-olosuhteiden vaikutus tuotantoon (AI)
SÄÄSTÖJÄ LINFOLLA
LINFO-järjestelmään voidaan liittää varastokirjanpito, aikataulutus ja tilauskanta. Koko toimitusketju tilauksesta tuotantoon voidaan hoitaa ilman erillistä varastokirjanpitoa ja erikoisuutena saavutetaan reaaliaikainen linkki tuotteiden valmistukseen. Lisämoduuleina saatavissa myös työajanseuranta, kulunhallinta sekä projektinhallinta ja kalenteritoiminnot.

LINFO on käytössä Suomessa mm. Kemirassa, Kekkilässä ja Niemisen Valimolla (Ulefos) Harjavallassa.
Muita ohjelmistojamme
ENNAKKOHUOLTO.FI
Ennakkohuolto.fi ei ole tavallinen - eikä kallis - korjaus-ohjelmisto rikkinäisten ja loppuunajettujen laitekantojen kunnostamiseen, vaan haluamme estää laiterikkojen syntymisen säännöllisellä huolto-ohjelmalla.

Ennakkohuoltomme tukee automaattista työlistojen järjestämistä korostaen huomiota vaativia huoltotöitä sekä kulkee mobiililaitteen mukana kohteiden luokse ohjeistaen huollot kuvin ja videoin. www.ennakkohuolto.fi
TYÖLUVAT.FI
Työluvat.fi palvelu tarjoaa vaihtoehdon paperisten työlupien kanssa toimimiseen. Ohjelmisto yhdistää erilaisia töitä samaan työlupaan ja tarjoaa työkalut jäljitettävyyteen, urakoitsijoiden tiedottamiseen ja työn ohjeistamiseen.

Tutustu tarkemmin ja ota osaa kehitykseen! Kuuntelemme yritysten toiveita ja tarpeita sähköisen työluvan kanssa toimimiseen. www.työluvat.fi
TARVITSETTEKO JOTAIN MUUTA?
Toteutamme tilauksesta ohjelmistot teollisuuteen. Ota yhteyttä!
format_quote Ennakkohuolto.fi valintaan vaikuttivat ohjelmiston keveys ja helppokäyttöisyys, sekä joustava käyttöliittymä. Ennen osa huolloista ja vioista oli vain ihmisen muistin varassa, nyt kaikki on kirjattu Ennakkohuolto.fi tietokantaan ja se on siellä kaikkien käyttäjien näkyvillä.
Valimopäällikkö Jani Nurmi / Niemisen Valimo Oy
Yllä olevat logot ovat rekisteröityjä tavaramerkkejä tai tavaramerkkejä eivätkä ole Power Instruments Oy:n omistamia.
Tarkoitukseen sopivaa tekniikkaa
Käytämme sovelluskehityksessä mm. HTML5, Angular, JavaScript, Python, C#, C++ tekniikoita riippuen siitä mikä sopii käyttötarkoitukseen ja suorituskykyvaatimuksiin parhaiten.
ALUSTARIIPPUMATTOMUUS
Ohjelmistojen ja tiedonkeruujärjestelmien kehitystyö voidaan tehdä tarpeen mukaan Linux tai Windows -alustoille. Ohjelmistoa voidaan ajaa käyttötarkoituksen mukaan asiakkaan omassa konesalissa, pilvipalveluna tai vaikkapa pienikokoisessa sulautetussa järjestelmässä.
Kohti parempaa käyttökokemusta
Ohjelmiston käyttötarpeesta ja tarkoituksesta riippuen voi olla tarpeellista muodostaa suunniteltavasta palvelusta ensin konsepti jota arvioidaan loppukäyttäjien kanssa. Tällöin suoritamme ensin nopean kenttätutkimuksen ohjelmiston tulevassa kohdeympäristössä jotta ymmärrämme liiketoiminnalliset ja -taloudelliset tarpeet paremmin ja voimme vastata heti loppukäyttäjien odotuksiin jo ohjelmiston käyttöönotossa.
KUSTANNUSSÄÄSTÖ
Käyttäjätutkimuksen hyötynä saavutetaan yleisesti parempi asiakastyytyväisyys myös loppukäyttäjien taholla jotka ovat useimmiten palvelun kanssa tekemisissä. Rahallisesti suurin etu on tärkeimpien toimintojen kartoitus ennen toteutusta, työtehon paraneminen ja suoran koulutustarpeen väheneminen. Suurien muutosten tekeminen jälkikäteen ei ole koskaan taloudellisesti kannattavaa.
Kohti parempaa käyttökokemusta
Siellä missä sinäkin
Siellä missä sinäkin
Suunnittelemme ohjelmistomme niin, että käyttöliittymät toimivat sillä laitteella mikä käyttäjällä on mukana. Sovelluksemme toimivat puhelimella, tabletilla, kannettavalla tai vaikkapa pöytätietokoneella.
SUURET NÄYTÖT JA VALVOMOT
Kohteesta rippuen voi olla tarpeellista näyttää vakioituja näyttökokonaisuuksia erittäin suurella näytöllä vaikkapa valvomokäytössä. LINFO-palvelumme sisältää optimoinnin isoille suuren resoluution näytöille ja mikä tahansa näyttö voidaan lukita näkymään ulkoisessa näytössä esim. teollisuusprosessin seurantaa varten.
Palveluksessanne
Mika
Linho
Sovellusarkkitehti- ja kehittäjä
email
Sähköposti
phone
+358400270484

Automaatio, ohjelmistokehitys
Matti
Koski
UX- ja UI-suunnittelija, sovelluskehittäjä
email
Sähköposti
phone
+358407208865

Ohjelmistokehitys
Oli ongelmasi pieni tai suuri niin ratkaistaan se yhdessä!
Power Instruments Oy
Tietosuojaseloste
Tietosuojaseloste, versio 2.0
Päivitetty 24.08.2018
Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot
Käsiteltävien tietojen rekisterinpitäjänä toimii:
Power Instruments Oy (Y-tunnus: 0849694-4)
Karjarannantie 31
28100 Pori
Power Instruments Oy phone
+358 2633 4315
Tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä voit kysyä lisää asiakaspalvelustamme:
Tiivistelmä
Kukin asiakas (käyttäjä) on tietosuoja-asetuksessa määritetty rekisteröity henkilö. Keräämämme tiedot jaetaan käyttäjän antamiin sekä analytiikan avulla johdettuihin tietoihin.

Käytämme tietoja:
 • Asiakkaan tavoittamiseen
 • Kävijämäärien seurantaan
Mitä tietoja asiakkaasta kerätään?
Rekisteröidyn itsensä antamat henkilötiedot:
 • Yhteystiedot (nimi, yritys, sähköpostiosoite, puhelinnumero ja viesti)
 • Lokitiedot palvelun käyttämisen aikana sisältäen käyttäjän IP-osoitteen
 • Powerinstruments.fi -sivustolla vierailusta johdetut anonymisoidut analytiikkatiedot (Google Analytics -ohjelmisto)
Miksi tietoja kerätään?
Henkilötietoja käytetään:
 • Asiakkaan tavoittamiseen
Tietoja käsitellään asiakkaan ja Power Instruments Oy:n väliseen asiakassuhteeseen ja Powerinstruments.fi palvelun käyttöön perustuen.
Miten henkilötiedot suojataan?
Henkilötiedot ovat suojattu asiattomalta pääsyltä ja laittomalta käsittelyltä sekä luovutukselta. Tietojen eheys ja saavutettavuus varmistetaan säännöllisellä varmuuskopioinnilla Power Instruments Oy:n omilla palvelimilla.

Power Instruments Oy säilyttää asiakastietoja Suomessa (asiakkaan yhteystiedot ja laskutustiedot). Tietojen säilytykseen käytetyt palvelinresurssit ovat suojattu tietomurtoja vastaan. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset.
Kuka käsittelee henkilötietojani?
Asiakastietoihin on pääsy vain Power Instruments Oy:n omilla työntekijöillä.
Henkilötietojen säilyttämisaika
Säilytämme yhteydenotossa tallennetut tiedot toistaiseksi. Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tiedot nähtäväksi ja pyytää poistamaan ne.
Rekisteröidyn oikeudet
Asiakkaalla on oikeus:
 • Pyytää Power Instruments Oy:ltä yhteydenotosta tallentuneet tiedot (Nimi, Yritys, Sähköpostiosoite, Puhelinnumero ja muu viestin sisältö)
 • Pyytää Power Instruments Oy:tä poistamaan yhteydenottoon liittyvät tiedot
Asiakaspalvelumme vastaa oikeuksiasi käyttämistä koskeviin pyyntöihin. Huomaa että pyynnön tulee olla riittävän yksilöity, jotta henkilöllisyys voidaan varmentaa.
Käsittelyn puutteista tai lainvastaisuudesta on oikeus tehdä valitus tietosuojaviranomaiselle.
Luovutetaanko henkilötietoja kolmansille osapuolille?
Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille. Powerinstruments.fi sivun vierailut tallentuvat anonymisoituna analytiikkatietona Google Analytics -palveluun.
Googlen tietosuojasta löytyy lisätietoa osoitteesta:
Google Analytics -seurannan ohittamiseksi voit käyttää erillistä selainlaajennosta josta lisätietoa osoitteesta:
Sivuston käyttämät keksit ja paikallisvarasto
Sivusto käyttää keksejä ja selaimen paikallista varastoa Google Analytics (GA) -palvelun toiminnan mahdollistamiseksi. Voit estää GA -seurannan ylläolevan ohjeen avulla. GA-keksien lisäksi selaimen paikalliseen varastoon tallennetaan tieto keksien käytön kuittauksesta.
Tietosuojaselosteen muutokset
Power Instruments Oy pidättää itsellään oikeuden muuttaa tietosuojaselostetta mikäli tarve siihen tulee palvelun kehittämisen tai lainsäädännön kautta. Mikäli muutos tietosuojaan on merkittävä, siitä ilmoitetaan erikseen käyttäen asiakkaasta tallennettuja yhteystietoja (kts. kappale "Mitä tietoja asiakkaasta kerätään?").
Mistä voin kysyä lisää?
Asiakaspalvelumme vastaa palvelun käyttöön, markkinointiin ja tietosuojaan liittyviin kysymyksiin: